A Világ 3D

PrinterBarta 3D nyomtatás

PrinterBarta 3D nyomtatás

Nyomtatható 3D modellek

2022. február 09. - printerpeti

20190106_132034.jpg

A 3D nyomtatáshoz szükség van egy nyomtatóra, alapanyagra és egy 3D modellre. 3D modellünk többféleképpen lehet, az egyik mód, hogy megtanulunk tervezni és valamelyik ingyenes vagy fizetős szoftverrel elkészítjük ötletünket vagy egy másik megoldás, hogy megkérünk valakit aki rendelkezik tudással és programmal és így kapjuk meg a kívánt végeredményt.

Szerencsére ma már vannak gyűjtő oldalak is ahonnan ingyenesen vagy a tervezési díjhoz képest jelentősen kisebb összegért beszerezhetők mindenféle modellek. Az alábbi oldalakat szoktuk ajánlani:

 

https://www.thingiverse.com/

 

https://www.prusaprinters.org/prints

 

https://www.youmagine.com/

 

https://www.yeggi.com/

 

https://www.myminifactory.com/

 

https://www.cgtrader.com/

 

https://thangs.com/

 

Ha szeretnél egy figurát vagy egy alkatrészt ami kellhetett másnak is, vagy a hobbidhoz kiegészítőt jó eséllyel ezzeken az oldalakon megtalálható már a kész modell és nem kell megtervezni.

Ha van egy termék ötleted, de még nem tudod hogyan valósítsad meg, akkor keres meg minket. Támogatásunk az ötlet kidolgozásától a széria gyártás beindításáig elkísér, de szolgáltatásunkat a terméked bármelyik életfázisában elindíthatod. Tudunk segíteni a modellezésben, műszaki dokumentációk elkészítésében és a terméked fejlesztésében is.

 info@printerbarta.hu

www.printerbarta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://printerbarta.blog.hu/api/trackback/id/tr4817336336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása